Vier keer een half uur muziek tijdens Rondo Musica

0

Den Helder – Tijdens Rondo Musica wordt muziek gespeeld op diverse locaties in Den Helder. Dit jaar vindt het plaats op zondag 6 oktober. Zowel de muziek als de locaties zijn met zorg uitgezocht. Op elke locatie kan een half uur van een optreden worden genoten. Vervolgens gaan de deelnemers aan de hand van de route door naar een andere locatie, waar het volgende optreden plaatsvindt.

Kaarten zijn te koop voor € 20,- of € 10,- voor Vrienden van Den Helder op vertoon van de Vriendenpas. In verband met het beperkte aantal plaatsen is reserveren gewenst via het aanmeldformulier op onze website. De middag start om 13.00 uur en om 16.30 uur vindt de laatste voorstelling plaats.

Flor de Amor is een muziekformatie met een Latijs-Amerikaans karakter. Een combinatie van opgetogen ritmes en af en toe een ballade met de charme van de eenvoud. Vaar mee in het bootje van Flor de Amor, ga aan land op de laatste rots. De Ideale Maten is een echt Rotterdams trio dat barst van de ervaring. Humorvolle teksten op bekende en minder bekende melodieën, gloedvolle samenzang, Rotterdams tot op het bot in een smaakvolle aankleding. Strak in het pak, spitsvondig, ad rem en alert, spelen zij in op hun publiek. De mannen van Bunch Of Barrels maken muziek uit de jaren ’60 en ’70, met hier en daar een uitstapje naar de folkmuziek. Intieme sfeer, sprankelende akoestische gitaren, twinkelende mandoline, bluesharp, basic percussie, maar vooral meerstemmige vocalen. Bunch Of Barrels onderscheidt zich door meerstemmige harmonieën, die subtiel zijn verweven in bekende, goed in het gehoor liggende songs.

Amateurmuziekprijs
Marrit van Brummelen is winnaar van de amateurmuziekprijs 2019 van de Gemeente Den Helder en treedt regelmatig op met haar Americanaband Bark, maar ook met gelegenheidsbands. Zij brengt met haar project ‘Rumours’ een ode aan niemand minder dan Fleetwood Mac. Deze show geeft het gevoel van 1977, het jaar waarin het album Rumours verscheen. Een tijdloze plaat met hits als The Chain, Don´t stop, Go Your Own Way, en Dreams, stuk voor stuk nummers die de tand des tijds moeiteloos hebben doorstaan. Tijdens Rondo Musica worden de grootste hits van dit album ten gehore gebracht.

Meer informatie en het reserveren van kaarten kan via www.vriendenvandenhelder.nl.