Wijkplatform over openbaar vervoer Julianadorp

1

Julianadorp – Het Wijkplatform Julianadorp organiseert woensdag 2 oktober een bijeenkomst met als onderwerp het openbaar vervoer in Julianadorp.

Na het wegvallen van een aantal buslijnen, minder frequent rijden en het toevoegen van alleen de scholierenbuslijn is het openbaar vervoer van en naar Julianadorp naar de mening van menigeen erop achteruitgegaan. Welk effect heeft het korten van het aantal buslijnen, hoe wenselijk is dit? Gebruikers van het openbaar vervoer worden nu benadeeld. De reis wordt langer, duurder of de plek is met het openbaar vervoer niet meer bereikbaar.

Tijdens deze gespreksavond zijn medewerkers van de provincie, Connexxion en gemeente ook uitgenodigd. Ook de dorpsraad Callantsoog / Groote Keeten, die dit onderwerp ook op de agenda heeft staan, schuift aan. Het wijkplatform wil samen met de bezoekers verkennen waar het knelt en waar de kansen liggen om te werken aan beter openbaar vervoer van en naar Julianadorp.

Wie hier bij aanwezig wil zijn en/of meepraten is van harte welkom in MFC ‘t Dorpshuis, Middelzand 3504. De zaal is open om 19:00 uur, aanvang 19:30 uur. Aanwezigheid graag kenbaar maken via wijkplatform.julianadorp@gmail.com.

1 REACTIE

  1. hoop dat het verbetering voor de bewoners oplevert.
    zou zeer wenselijk zijn,iedere stad behoort fatsoenlijk over openbaar vervoer te beschikken.
    is in den helder weinig van te bespeuren.

Comments are closed.