Winnubst opent zaterdag het nieuwe pand

0

Den Helder – Het is nog even spannend, maar over een aantal dagen is dan zover… Na jarenlang de repetities te hebben gehouden in het gymnastieklokaal aan de Elzenstraat, is Winnubst verhuisd naar een eigen verenigingsgebouw aan de Korvetstraat 77.

“In november zijn wij gefuseerd met Bewonersvereniging Zuidooster en we gaan vanaf nu dan ook door onder onze nieuwe naam: Muziek en Culturele vereniging Winnubst”, zo laat de vereniging weten. “Na vele uren van klussen zijn wij in juni verhuisd en ondanks dat nog niet alles klaar is, vinden we dat het tijd is ons gebouw officieel te openen en ons nieuwe muzikale seizoen te starten.”

Iedereen is bij deze feestelijke opening van harte welkom. Zaterdag 7 september in het nieuwe clubgebouw aan de Korvetstraat 77 In Nieuw Den Helder Zuid-Oost. Het programma begint om 16.00 uur met een inloop, waarna rond half vijf een kort optreden plaatsvindt van het Muziek Harmonieorkest en Klein Harmonieorkest. Dan volgt om 16.45 uur de officiële opening, gevolgd door de gelegenheid om na te praten onder het genot van een hapje en drankje.