Akse waarschuwt voor misleiding

2

Den Helder – Ondernemers worden weer eens benaderd door een bedrijf dat, ten onrechte, beweert namens de gemeente Den Helder advertenties te werven voor een (digitale) (gemeente)gids of een andere (gemeentelijke) uitgave. De officiële gemeentegids Den Helder wordt echter reeds jaren verzorgd en uitgegeven door Akse Media.

Akse Media is momenteel bezig voorbereiding voor de nieuwe editie. Elke adverteerder weet dat de adviseur eerst telefonisch contact opneemt om vervolgens op persoonlijke afspraak de mogelijkheden voor zowel de print- als de digitale gids en de Gemeentegids App voor te kunnen leggen. Tevens heeft hij/zij de aanbevelingsbrief van de gemeente bij zich.

Twijfel aan de oprechtheid van hetgeen wordt aangeboden? Verifieer bij de gemeente! De medewerkers van de gemeente kunnen beamen dat Akse Media het bedrijf is dat in opdracht van en in samenwerking met de gemeente de officiële gemeentegids met gemeentelijke informatie mag verzorgen. “Wij adviseren extra alert te zijn”, laat Akse Media weten. “Bij Akse Media krijgen alle adverteerders na verschijning een digitaal bewijsexemplaar.”

2 REACTIES

  1. Akse mag zelf ook wel eens naar hun manier van werken kijken, ze publiceren zelf ook ongevraagd mensen met een geheimadres. Heb het zelf meegemaakt.

Comments are closed.