Betere akoestiek in foyer De Kampanje

2

Den Helder – Vol trots presenteert Theater de Kampanje de verbeterde akoestiek in de foyer van de grote zaal. Speciaal voor de Kampanje zijn zes grote kroonluchters ontworpen die rondom de bestaande lampen in de foyer bevestigd zijn. Daarnaast is er op de glazenwand een 15 meterlang akoestisch paneel aangebracht met daarop afbeeldingen van de Oude Rijkswerf Willemsoord.

De oplossing die gezocht is verbetert niet alleen de akoestiek in de foyer, maar ook de uitstraling. Dit alles ontworpen en uitgevoerd door Akoesta uit Oostzaan.

Het plan met de oplossing was al een enige tijd voor handen, maar de uitvoering was complex en kostbaar. In dit geval blijken vrienden ook échte vrienden en bieden ze een helpende hand. De stichting Vrienden van de Kampanje draagt het theater al jaren een warm hart toe. Gezamenlijk hebben ze besloten een grote financiële bijdrage te willen leveren aan de verbetering van de akoestiek.

Dankbaar
“We zijn heel erg dankbaar dat dit mogelijk is gemaakt door de Vrienden”, meldt directeur Arjaen Kersten. “Het stond al heel lang bovenaan ons wensenlijstje. Dat het nu daadwerkelijk uitgevoerd is met een prachtig resultaat is geweldig. Vanaf nu is het voor, tussen en na de voorstelling aangenaam vertoeven is in de foyer.”

Of het wensenlijstje nu leeg is? “Dat zeker niet”, zegt Kersten lachend. “Zelfs voor de foyer zijn er nog meer wensen zoals aanvullende meubilair en groenvoorziening. Maar we komen steeds een stapje verder. De grote bijdrage van de Vrienden en de donaties die we binnenkrijgen helpen ons hier enorm bij.”

2 REACTIES

  1. put is nog niet gedempt moet nog veel meer gemeenschaps geld in schandalig deze gesubsidieerde concurent voor echte ondernemers die wel naar de bank moeten om geld te lenen

    • Het is en blijft een bedrijfshal. Al hang je er een gouden ketting omheen. Net blijft een geld verslindend misbaksel op een oud industrie gebied.

Comments are closed.