Concert voor omwonenden Maritiem Vliegkamp De Kooy

1

Den Helder – Het Defensie Helikopter Commando biedt dinsdag 19 november een gratis relatieconcert aan voor de omwonenden en relaties van Maritiem Vliegkamp De Kooy in Den Helder. De militaire muzikanten van het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht spelen vanaf 20.00 uur het bevrijdingsprogramma “Sounds of Freedom” in Theater De Kampanje in Den Helder.

Het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht speelt tijdens ceremoniële activiteiten en treedt op in binnen- en buitenland in naam van Defensie en de Koninklijke Luchtmacht. In “Sounds of Freedom” neemt het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht ons mee op een muzikale reis die een ode brengt aan vrijheid in al haar facetten. Wat is er gebeurd in die 75 jaar, wat heeft die vrijheid ons gebracht en hoe ziet die vrijheid er tegenwoordig uit? We staan uiteraard stil bij onze bevrijders en veteranen en de rol van de Koninklijke Luchtmacht als ambassadeur en voorvechter van vrijheid in Nederland en daarbuiten.

Het Defensie Helikopter Commando is hoorbaar en zichtbaar in de omgeving van Maritiem Vliegkamp De Kooy in de gemeente Den Helder. Het is een organisatie die graag in contact staat met de omgeving en dan ook zeer dankbaar is voor de samenwerking en steun die zij dagelijks mag ontvangen bij de uitvoering van taken en missies. “Graag laten we op dinsdag 19 november een ander geluid horen; omwonenden en relaties van Maritiem Vliegkamp De Kooy trakteren we graag op het ‘Sounds of Freedom’ concert gespeeld door het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht.”

Kaarten verkrijgbaar via VVV Den Helder en aan de kassa van De Kampanje.

1 REACTIE

  1. Mmmm, hoe borg je dan dat het concert voor omwonenden is? Moet je dan een bewijs van je huisadres meenemen of is het concert voor iedereen gratis toegankelijk?

Comments are closed.