Dader overval nog voortvluchtig

10

Den Helder – De man die woensdagavond de tabaksshop aan de Brakkeveldweg in Den Helder heeft overvallen is nog niet gepakt. Dat meldde politievoorlichter Erwin Sintenie donderdagochtend in het radioprogramma LOS Actueel. Er is geen geld buitgemaakt bij de overval.

Op het moment van de overval was 1 klant aanwezig in de winkel. Die 47-jarige inwoner van Den Helder is gewond geraakt, maar het is onduidelijk of de man bewust is geraakt of tijdens de vlucht van de overvaller. De verwondingen zijn niet levensbedreigend, maar hij ligt nog wel met een snijwond in het ziekenhuis.

De politie is op zoek naar de dader. Dat is een man in de leeftijd van 18 tot 25 jaar, 1 meter 80 lang en met een mager postuur. Hij heeft een blanke huidskleur, volgens getuigen zelfs een beetje bleekjes. Hij droeg onder meer een donkere broek en gymschoenen.

Wie informatie heeft voor de politie wordt verzocht te bellen met 0900-8844. Anoniem kan ook, via 0800-7000.

10 REACTIES

  1. misselijke aap, vast “bleekjes” door die klote drugs, en dan zijn er nog goedpraters die coffeeshops omarmen, hoe meer coffeeshops hoe meer criminaliteit, opzouten met die zooi

  2. Of het nu wiet is of harddrugs zoals alcohol. (Van beide kan je bleek worden trouwens) Die gene is gevaarlijk en moet gepakt worden zo snel mogelijk.

  3. Wat het ook is , of waar deze man gebrek aan had, een overval plegen is altijd fout. Voor een paar rot centen, bezorg je anderen een levenslang trauma. Deze dader , moet gepakt worden en voor lange tijd uit de samenleving verwijderd worden.

Comments are closed.