De allerlaatste Telstar Sixties Feest

0

Den Helder – Windkracht 13 en Hans Kokernoot, de organisator van het Telstar Sixtiesfeest, slaan nog één keer de handen ineen. Het is de laatste keer dat het Telstar Sixties Feest in Windkracht 13 plaatsvindt en Hans Kokernoot heeft ook besloten er een punt achter te zetten.

Hans had één speciale wens. De dames van Blitzz moesten erbij. Zij bijten om 20.00 uur de spits af om de boel flink op te warmen. Daarna geven The Lightnings een spetterende show. Deze jongens waren er vanaf het eerste uur bij. Na het optreden van The Lightnings komen nog drie bands aan bod. Allemaal hebben zij hun favoriete nummers gekozen uit deze tijd. De insteek van het Telstar Sixties feest is een gezellige avond in de sfeer van de zestiger jaren. Die missie slaagt ieder jaar weer en helaas dit jaar voor de laatste keer.

De ander bands zijn:
High Pressure: Zij hebben zich gestort op de pareltjes uit de Sixties.
De Bende Van Hoss: Zij spelen een lekker swingende selectie van bekende en minder bekende krakers uit de ‘klassieke’ blues- en R&B- catalogus met hier en daar een snufje jazz.

De KlittUband behoeft weinig introductie. Een optreden van KlittUband staat in het teken van muzikaal plezier: rock, blues, funk: alle mogelijke stijlen komen voorbij. Met leading lady, de Texelse zangeres Belinda, gaat het dak er weer af. De laatste keer en een avond die je niet mag missen. Tijd speelt geen rol. De wintertijd gaat in, dus een uur langer genieten.

Datum zaterdag 26 oktober 2019
Locatie: Windkracht 13
Tijdstip Aanvang 19.30 uur
Toegang gratis