De Riepel viert 10-jarig jubileum

0

Julianadorp – Winkelcentrum De Riepel bestaat tien jaar en dat wordt op zaterdag 9 november gevierd. Deze dag vinden er diverse gratis activiteiten plaats in de feesttent op het parkeerterrein aan de Schoolweg.

Het centrum start de dag met een feestelijk ontbijt voor vijftig klanten, die dit onlangs met een prijsvraag en via Rad van Fortuin gewonnen hebben. Om 11.00 uur is de Poek en Pien Kindershow. Kinderen mogen op het podium komen en iets vertellen, zingen, muziek maken of wat ze ook maar willen. Gewoon kijken en luisteren is natuurlijk ook prima!

Om 13. 00 uur is er een modeshow met kleding van de winkels uit De Riepel, gepresenteerd door Antoine Huiberts. Rond 15.00 uur komen de muzikanten van More Fire Brasband. Zij lopen ook in het centrum rond en verzorgen een show in de tent, waaraan ook de dansers van Riks Bodylanguage en een jeugd DJ deelnemen. Om 16.30 is er muziek van DJ Marcel Meijer, om 17.00 uur een optreden van Jenny Lena (bekend van Voice of Holland).

Daarna volgt nog een optreden van Mart Hoogkamer, die weer bekend is van Holland Got Talent en een duet met Willeke Alberti. Het einde aan de gratis festiviteiten is rond 19.30 uur. Daarna is er nog een besloten feestavond voor ondernemers en personeel.