Foto van Vroeger (7) – 100 jaar Julianadorp

1

Terug naar 2009. Julianadorp bestond 100 jaar en vierde dat een jaar lang. Met onder meer op 30 april hoog bezoek (zoals Erica Terpstra) en tal van activiteiten. In de serie Foto van Vroeger vandaag een kleine terugblik in beeld.

1 REACTIE

  1. Bijzondere dag waar ik met gemengde gevoelens aan terug denk Op die dag bood ik vanwege het honderdjarig bestaan in het oude hart van Julianadorp het boek 100 jaar Julianadorp aan. Het feest werd later die dag overschaduwd door het vreselijk gebeuren in Apeldoorn waarvan de journaalbeelden bij menigeen nog vers in het geheugen liggen. Coauteur en fijne collega van het jubileumboek Ton Slot wilde een vervolg op de geschiedenis van Julianadorp schrijven. Dat is hem helaas niet gegeven. Hij overleed een aantal jaren geleden ten gevolge van een slopende ziekte.

Comments are closed.