Gewapende overval op winkel Brakkeveldweg (update)

5

Den Helder – Een onbekende man heeft woensdagavond rond 19.10 uur Tabaksshop Tuindorp overvallen aan de Brakkeveldweg. De politie is op zoek naar een magere blanke man van zo’n 1m80 lang.

De overvaller droeg donkere kleding, een parka jas met capuchon. Hij had een mes bij zich en een persoon is gewond geraakt, zo meldt de politie. Het zou gaan om een klant van de winkel.

De traumaheli kwam ook ter plaatse en landde nabij sporthal Sportlaan. Een politieauto haalde vervolgens de arts op. Behalve politie en de traumaheli waren ook twee ambulances ter plaatse. Een vertrok kort na half acht, vermoedelijk met het slachtoffer, in de richting van Alkmaar.

Wie tips heeft wordt verzocht te bellen met 112. Ook Burgernet is ingeschakeld.

5 REACTIES

  1. kloothommel, allemaal ellende veroorzaken voor een paar euro, zal wel weer met drugs te maken hebben, hoop dat ze deze idioot snel pakken en hard straffen maar dat zal helaas wel weer niet het geval zijn….
    .
    sterkte voor de ondernemer, werknemer en gewonde

    • Verward, Moeilijke/ slechte jeugd gehad, trauma of iets dergelijks opgelopen of zo . Allemaal drog redenen om ze uit de bak te houden en het GGZ te overbelasten.

  2. Ja toch RB. Hier zitten die hash spuiters vast weer achter. Komt allemaal door die koffieshops met dat tuig dat te lui is om te werken…

Comments are closed.