Kleedkamersessies in De Kampanje

0

Den Helder – Tijdens het Nationaal Theaterweekend, op zondag 26 januari 2020, organiseert theater De Kampanje een open dag met Kleedkamersessies. Backstage ontdekken bezoekers in de kleedkamers en diverse ruimtes muzikanten, zangers, dansers en meer. Ook in de Stadshal worden optredens verzorgd waar publiek onder genot van een hapje en drankje van kan genieten.

Wie wil deelnemen aan deze bijzondere kleedkamersessie en piano speelt of aan toneel, cabaret doet, met een bandje optreedt of de sterren van de hemel danst, die kan zich aanmelden (voor 1 december) via reserveren@kampanje.nl.

Voorwaarden
Artiest(en) ontvangen geen financiële vergoeding;
Maximale speelduur is afhankelijk van aantal inschrijvingen;
Je speelt onversterkt en zorgt voor eigen instrumenten of muzikale begeleiding;
Het gebruik van een piano op aanvraag.