Laatste waarschuwing voor geluidsoverlast

9

Den Helder – De politie kreeg maandag een melding van geluidsoverlast uit een woning aan de Florastraat. Toen agenten aan het begin van de straat stonden konden ze de muziek al goed horen: zowel de voordeur als het raam stonden open.

Daar het niet de eerste keer was dat de bewoner geluidsoverlast produceerde (dit was de vijfde melding in de laatste drie maanden tijd), kreeg hij een verbaal. Hij wilde geen verklaring geven waarom hij het geluid zo hard had staan.

Wanneer de politie de volgende keer geluidsoverlast bij hem waarneemt wordt de geluidsinstallatie in beslag genomen.

9 REACTIES

 1. veel te lief dit land, 5 meldingen in 3 maanden, en nog heeft hij die geluidsinstallatie in huis???
  .
  ik zou zeggen op naar een container woning bij de Kooijhaven, gezellig met z’n mede Tokkies herrie schoppen ver van de stad,

  • Waar is Woningstichting in dit verhaal ? Het is temslotte een woning van hun , met een huurder die zich duidelijk misdraagt, en daarmee het woongenot van andere huurders verstoord.

   • en wat kan de woningstichting doen in een zaak als deze?
    “zeggen “foei meneer dat mag u niet”?

 2. Woningstichting , kan in dit soort gevallen meer dan je denkt. Maar dat gaat alleen via een rechtszaak. Dus dat doen ze niet zo snel. Maar een huurder heeft zich aan de regels te houden, daar heeft hij/zij voorgetekend bij het ondertekenen van zijn/haar huurcontract. Eèn van die regels gaat over het veroorzaken van overlast aan derden . Doet hij/zij dat teveel, dan kan worden overgegaan tot ontbinding van het huurcontract. Willen zij daar toe overgaan, dan zal Woningstichting die ontbinding moeten vragen aan de rechter.

Comments are closed.