Man opgepakt na ‘schietpartij’ in winkel

7

Den Helder – De politie heeft donderdagmiddag een man aangehouden na een schietpartij in een winkel aan de Burgemeester Ritmeesterweg. De man had een balletjespistool.

Twee werknemers hadden een woordenwisseling, waarbij een van hen een gaspistool trok. De politie kan niet zeggen wat er precies is gebeurd. Zij houdt het erop dat ze assisteerde naar aanleiding van ‘conflictbemiddeling’.

Er is overigens niemand gewond geraakt. Diegene met het pistool op zak – de politiewoordvoerder houdt het op een balletjespistool, en niet gaspistool – is aangehouden. De politie doet onderzoek. Beide mannen zijn meegenomen naar het bureau. De politie was met veel eenheden ter plaatse, waaronder een politie hond.

7 REACTIES

  1. En weer verdraaien de journalisten de hele boel, als ze het nou eerst beter zouden navragen dan komen ze er achter dat het niet in de kringloop winkel was gebeurd maar buiten de deur op straat, en dat het niet tussen 2 werknemers ging maar tussen een werknemer van de winkel en iemand die steeds komt zeiken en de boel probeert op te lichten en dit al vaker heeft gedaan. Overigens nog geen rede om te schieten maar maakt het wel een stuk begrijpelijker en dan snappen de mensen het ook beter inplaats van “idioot trekt opeens een gaspistool”

    • nee, dit mens snapt het nog steeds niet beter, wat ik ook nog steeds niet begrijp is waarom iemand met een wapen naar z’n werk gaat, net zo als dat er mensen zijn die met een wapen gaan stappen, te idioot voor woorden, dan zijn ze er op uit om dit wapen te gebruiken anders neem je het niet mee, gewoon thuis laten liggen dat wapentuig, volgens mij mag alleen de politie bewapend over straat lopen en anderen niet, je ziet hier weer wat er van komt als iedereen de regels aan hun laars lappen

    • Er staat overigens heel duidelijk “”balletjes pistool en geen Gaspistool”” En er staat nergens dat iemand zo,n wapen trekt of getrokken heeft. Wel dat iemand zo,n ding op zak had. Over journalistiek gesproken !! Overigens , dit soort berichten, worden meestal door de politie gedeeld aan de journalist. ( of dit hier ook is gebeurd ,weet ik echter niet )

  2. Eh ?! “”Gewoon thuis laten liggen dat wapentuig”” ???? Je mag het niet eens in bezit hebben.!!

Comments are closed.