Meisje aangereden op zebrapad

4

Den Helder – Bij een verkeersongeval op de Texelstroomlaan in Den Helder is dinsdagochtend een meisje door een bestelbus geschept. Dat gebeurde op het zebrapad ter hoogte van ’t Wijkhuis. De bestuurder van de bestelbus zag het overstekende meisje te laat en kon een aanrijding niet voorkomen. Ze kwam door de klap hard op het wegdek terecht.

Het slachtoffer hield aan het ongeluk onder meer een hoofdwond over. Ze is door twee ambulanceteams gestabiliseerd en vervolgens naar het ziekenhuis gebracht.

Een getuige gaf aan dat het een drukke oversteekplaats is: meerdere mensen stonden te wachten voor het zebrapad, waaronder een broertje en opa van het slachtoffer, zei een politieagent. Het verkeer is korte tijd gestremd geweest.

4 REACTIES

  1. ik zal me maar niet uitlaten over de rijstijl alhier in Tokkie town…..gaan er weer mensen mekkeren …….

  2. De texelstroomlaan, is net als de Torplaan in de Schooten een racebaan geworden. Beide wegen , nodig uit tot het dieper intrappen van het gaspedaal. Daarmee wil ik niet zeggen , dat daardoor dit ongeval heeft kunnen gebeuren, maar over het algemeen , worden er op dit soort wegen veel te hard gereden.

Comments are closed.