Vervanging asfalt Waterkeringsweg en fietpad Schootenweg

0

Den Helder – Het asfalt op de Waterkeringsweg wordt volgende week opgeknapt (vervangen). Dat geldt ook voor een deel van het fietspad op de Schootenweg. De uitvoering is in handen van aannemer D. van der Steen.

De Waterkeringsweg is van dinsdag 5 tot en met vrijdag 8 november afgesloten voor doorgaand verkeer tussen de Torplaan en de Baljuwstraat. Op vrijdag aan het einde van de dag is de weg weer open. De Schootenweg is op dinsdag 5 november en woensdag 6 november afgesloten voor doorgaand verkeer tussen de Schout en Schepenenstraat en de Hendrik Baskeweg. Het betreft één zijde van de rijbaan.

Tijdens de werkzaamheden zijn omleidingsroutes ingesteld en zijn verkeersregelaars aanwezig om het verkeer te begeleiden. Station Zuid is tijdens dit onderhoud bereikbaar via de omleidingsroute. Meer informatie over de werkzaamheden is te vinden op denhelder.nl/asfaltonderhoud