Foto van Vroeger (11) – Intocht Sinterklaas

1

Een dag nadat de Sint is aangekomen in Den Helder blikken we nog eens kort terug op de intocht van precies tien jaar geleden, 2009 dus. Het was een niet al te koude, maar wel natte dag. Bij de tocht door de binnenstad was het gelukkig toch weer redelijk droog. Burgemeester Kees Vriesman was toen de waarnemer van dienst en Sinterklaas kwam, net als nu, ook aan op Willemsoord.

1 REACTIE

  1. schitterend, en vooral mooi door die roetzwarte Pieten, ook dit jaar hebben de linkse knuffelaars dit nog niet van ons af kunnen pakken hier, zo komen de kleuren van de pakken mooi uit en ze hoeven op deze manier ook niet bang te zijn op herkenning want in onze best kleine gemeente zouden de kinderen zomaar buurman Henk, oom Sjaak of meester Cees kunnen herkennen en dat zou toch best jammer zijn van zo’n leuk kinderfeestje

Comments are closed.