Inschrijving Halve van Den Helder 2020

0

Den Helder – Na maanden van voorbereiding is het eindelijk zover, op zaterdag 30 november om 12.00 uur gaat de inschrijving voor de Halve van Den Helder 2020 open.

De nieuwe organisatie, Stichting Den Helder in Beweging, heeft als doel het prachtige wandel- en hardloopevenement voort te zetten op de manier waarop de vorige organisatie dit altijd heeft gedaan. Toch zijn er een paar dingen anders. Zo zijn er nieuwe routes voor zowel het wandelen als het hardlopen, heeft de 13,7 kilometer hardloopwedstrijd plaatsgemaakt voor een 10 kilometer wedstrijd en is door Smeders een nieuwe website gemaakt.

Ook is een samenwerking aangegaan met de Kampanje als nieuwe start- en finishlocatie. De organisatie is verheugd weer op een grote groep enthousiaste en betrokken vrijwilligers te mogen rekenen. De verwachting is dat de tiende wandeleditie weer snel uitverkocht zal zijn. Inschrijven kan via de nieuwe website en via Inschrijven.nl.