Jimmy’s Gang speelt in de Pimpandoer

0

Den Helder – Jimmy’s Gang komt zaterdag 30 november weer een feestje maken in café Pimpandoer. Jimmy Martin Sterman speelt al sinds begin jaren 60 op diverse Nederlandse podia en samen met zijn gang, bestaande uit Erwin Aubroeck, Casper de Graaff, Erik Heskes, Pete Becker en Pieter Voogt komt hij de Pimpandoer weer op z’n kop zetten.

De band zorgt voor een lekkere verrassend swingende avond. Met een breed repertoire geënt op Rhythm & Blues en Southern Rock, waaronder materiaal van de Allman Brothers, Johnny Neel, Joe Bonemassa, Kebmo, Willy de Ville enz. begeesteren ze hun publiek. Strakke gearrangeerde covers, gecombineerd met eigen werk, zorgen voor een geheel eigen sfeer die het publiek nog dagen bijblijft.

Hun stijl is strak, vaak meerstemmige partijen en gekenmerkt door geweldige dynamiek en typische Southern blues rock sound, soms Latin afgewisseld met mooie ballads van voornoemde fenomenen. Zaterdag 30 november vanaf 22.00 uur spelen ze in café Pimpamdoer.