Jongen (14) uit Julianadorp overleden bij ongeval

4

Julianadorp – Een 14-jarige jongen uit Julianadorp is overleden in de nacht van vrijdag op zaterdag na een verkeersongeval op de N248 in Kolhorn.

De jongen fietste in de nacht van vrijdag op zaterdag met een aantal vrienden toen hij rond 00.15 uur in aanrijding kwam met een personenauto. De jongen raakte hierbij zwaargewond. De hulpverleningsdiensten kwamen ter plaatse om de jongen de eerste hulp te verlenen. De jongen werd met ernstige verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. Hier overleed hij later aan zijn verwondingen.

De vrienden van de jongen werden opgevangen en de N248 is na het ongeval enige tijd geleden afgesloten voor al het verkeer. De bestuurder van de personenauto, een 37–jarige man uit Hollands Kroon, werd aangehouden. Bij hem werd een blaastest afgenomen die uitwees dat de automobilist niet onder invloed van alcohol had gereden.

De afdeling Verkeersongevalsanalyse stelt een onderzoek in naar de exacte toedracht van dit verkeersongeval.

4 REACTIES

  1. En dan zijn er ook nog van die aso’s die zo nodig de diep getroffen familie een trap moeten nageven.
    Zie maar in de Telegraaf.Wat is er toch tegenwoordig weinig respect meer.Kotsmisselijk ben ik van dit tuig.
    Ik leef vol mee met de familie en wens ze heel veel sterkte toe bij dit verschrikkelijke verlies.

  2. Gecondoleerd en veel sterkte in deze moeilijke periode.
    Triest dat de mensen zo kunnen reageren denk na voordat je een beoordeling geeft ik hoop dat je dit nooit mee maakt denk na

  3. Was gister in de sporthal Julianadorp een erg emotionele samenkomst van klas- en schoolgenoten en kennissen. Goed gedaan jongelui. Hulde.

Comments are closed.