Nog steeds op zoek naar dader gewapende overval

1

Den Helder – De politie is nog steeds op zoek naar de dader van de gewapende overval op een tabakszaak aan de Brakkeveldweg in Den Helder. Die vond plaats op woensdagavond 9 oktober.

Omstreeks 19.00 uur was de eigenaar van de winkel bezig een klant te helpen toen een man binnenkwam. De man haalde een groot mes tevoorschijn en bedreigde de winkelier hiermee. De overvaller eiste geld. Uiteindelijk heeft de man geen geld buit gemaakt.

Bij zijn vlucht uit de winkel raakte de 47-jarige klant gewond door het mes. Het slachtoffer werd voor behandeling van zijn verwonding overgebracht naar het ziekenhuis. Onderzoek in de omgeving van de tabakszaak leverde geen verdachte op.

Vragen
Signalement: blanke man met een mager postuur, tussen de 18 en 25 jaar oud en met een lengte van ongeveer 1,80 meter. Hij droeg een zwarte jas en een donkere broek. Hij droeg een doek voor zijn gezicht en een capuchon over zijn hoofd.

De politie stelt een onderzoek in en verzoek eventuele getuigen of personen die informatie hebben over deze overval om zich te melden. De politie is bereikbaar op tel.nr. 0900-8844. Anoniem bellen kan ook op 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).

1 REACTIE

  1. zijn daar geen camerabeelden van ?
    meteen openbaar maken. niks privacy geneuzel.
    moet maar eens afgelopen zijn dat zulke mongolen meer rechten schijnen te hebben dan de slachtoffers.

Comments are closed.