Opnieuw autobrand in Julianadorp

4

Julianadorp – De brandweer van Julianadorp is net na middernacht opgeroepen voor een autobrand in Middelzand. Daar aangekomen troffen ze een beginnende brand aan bij de auto.

Na snel ingrijpen was een bluspoging met een poederblusser succesvol. De politie gaat een onderzoek starten naar de oorzaak, rood-witte linten werden gespannen rond het voertuig. Brandstichting wordt namelijk niet uitgesloten.

De auto is natuurlijk behoorlijk beschadigd en zal na onderzoek weg worden gehaald door een berger.

4 REACTIES

  1. je zal maar afhankelijk zijn van je karretje,kinderen naar school brengen,naar je werk en natuurlijk boodschappen doen.een auto gaat niet vanzelf in vlammen op,daar zit iemand achter en breek allebei zijn poten als hij gepakt word die klootzak.

Comments are closed.