Podiumplaatsen voor wedstrijdzwemmers MSV Zeemacht

0

Den Helder – Ook in het tweede weekend van de Regio Kampioenschappen Korte Baan, gehouden in Hoofddorp, waren er podiumplaatsen voor de wedstrijdzwemmers van MSV Zeemacht. Dit keer twee gouden, vier zilveren en drie bronzen medailles. Bovendien zwom Christoph Smit de NJJK limiet op de 100 meter rugslag.

Bij de dames won Emma Riemers in het tweede weekend goud op de 200 meter vrije slag, zilver op de 50 meter vrije slag en op de 100 rugslag. Daarmee kwam haar totaal op zes medailles voor de Regiokampioenschappen.

Collin Schouten won het brons op de 200 meter vrije slag en zilver op de 200 meter vlinderslag, waarmee zijn totaal ook op zes medailles kwam over de twee weekenden. Bij de dames 4×100 meter vrije slag estafette was na een spannende race winst voor het estafetteteam, bestaande uit Jet Kleine, Suzanne Mosch, Emma Riemers en Tessa Mosch. Tenslotte won Christoph Smit het zilver bij de parazwemmers.