Prominente plek voor Den Helder in nieuwe videoclip Frans Duijts

4

Den Helder – Zanger Frans Duijts heeft een nieuwe single uitgebracht. Het leuke is dat de bijbehorende videoclip is opgenomen in Den Helder en met inwoners uit Den Helder. De single heeft de titel “Het leven is te kort” meegekregen.

De haven van Den Helder is in de clip te zien, maar ook bloemenwinkel Sunny Flower en Autoservice Verhaart. In de clip werkt Frans even mee bij beide bedrijven. Ook op de visafslag steekt hij de handen uit de mouwen en zelfs Bertus de Zeehond maakt zijn debuut als filmster. Bij Kapsalon 42 blijkt dat Duijts een mooie carrière als kapper is misgelopen en ook in Restaurant Stoom werden opnamen gemaakt. Tot slot blijkt Duijts ook in de thuiszorg prima uit de voeten te kunnen.

Bekijk hieronder de videoclip:

4 REACTIES

  1. Heel leuke clip, op veel herkenbare plaatsen, Leuke promo voor Den Helder.

  2. Hele leuke man , ook om mee te praten, goeie stem , en ja , een hele mooie clip. 🙂

  3. Een prachtige videoclip van Frans. Den Helder ook leuk positief in kaart gebracht.

Comments are closed.