Seniorenmiddag in kerststijl

1

Den Helder – De kersteditie van de Seniorenmiddag staat voor woensdag 18 december op de kalender. De kaartverkoop voor deze gezellige middag voor 55+-ers gaat dinsdag 26 november van start.

In de Helderse schouwburg De Kampanje wordt vanaf 14.00 uur een gevarieerd programma gepresenteerd, waar tientallen artiesten uit stad en regio aan deelnemen. Muziek, dans en voordracht vormen traditioneel de ingrediënten van de Seniorenmiddag.

Na afloop van het zaalprogramma kan in de Stadshal worden nagekaart, met op de achtergrond muziek van de formatie Always Late. Het feest van herkennen en ontmoeten vangt aan om 14.00 uur. De zaal gaat open om 13.30 uur.

Kaarten
De toegangsprijs is € 7,00, inclusief plaats bespreken en garderobe. De kaarten voor de Seniorenmiddag zijn verkrijgbaar bij diverse seniorencentra en aan de kassa van schouwburg De Kampanje, telefonisch bereikbaar via 0223-674664 van dinsdag t/m vrijdag van 12.00 tot 17.00 uur. Meer informatie over de kaartverkoop is te verkrijgen bij Ria Czech 0223-642779

Tevens bestaat de gelegenheid na afloop van de Seniorenmiddag gebruik te maken van een seniorendiner in restaurant Stoom van de schouwburg. De prijs is 15 euro per persoon, exclusief drankjes. Reserveren via 0223-67466 of e-mail info@restaurantstoom.nl.

Zie ook www.seniorenmiddag.nl.

1 REACTIE

  1. Wens iedereen heel veel plezier op deze middag. Helaas kan deze oudere senior jongen hier ook weer niet bij zijn want met mijn 65 jaar op de datum 26-11-2019 moet ik nog steeds werken dus met andere woorden: “Het zal nog wel even bij ‘Always Late’ blijven”.

Comments are closed.