Snollebollekes komen naar Julianapop 2020

0

Julianadorp – Op de elfde van de elfde heeft de organisatie van Julianapop de eerste naam voor 2020 aangekondigd. Niet zomaar een datum en zéker niet zomaar een act. Dag van de dwazen, het getal van de gekken en bovendien het begin van het carnavalsseizoen: daar hoort natuurlijk een feestact bij. Juist, Snollebollekes!

In 2020 ziet Julianapop er iets anders uit. Met de verhuizing van de Landbouwstraat naar het nieuwe evenemententerrein aan de Zuiderhaaks (achter het Avia-tankstation) heeft de organisatie de
mogelijkheid het festival weer flink door te innoveren. Toch hoeven bezoekers niet bang te zijn dat Julianapop niet meer van het dorp is. Het oeroude, gezellige J’pop-gevoel zal niet verloren gaan.

Programma 2020
Snollebollekes is de eerste naam die kan worden toegevoegd aan de line-up van de 27e editie van Julianapop. In vijf jaar tijd is Snollebollekes uitgegroeid tot het populairste feestnummer van Nederland met hits als “Vrouwkes”, “De Vloer Is Lava”, “Springen Nondeju” én, de grootste feesthit sinds bittergarnituur, “Links Rechts”. Van dorpsplein tot Ziggo Dome, van festival tot koeienstal en of het nu maandag is of Koningsdag: altijd en overal gaat iedereen van links naar rechts.

Net zoals afgelopen jaren begint de online kaartverkoop op tijd. Speciaal voor de vroege beslissers en diegenen die 20 juni 2020 al máánden geblokt hebben in hun agenda! Vanaf zaterdag 1 februari 2020 vliegen de eerste kaartjes over de digitale toonbank via www.julianapop.nl/tickets. Uiteraard zijn de kaarten later ook gewoon verkrijbaar bij één van de voorverkoopadressen in Julianadorp en Den Helder.

Kijk voor de laatste updates en hete line-up nieuwtjes op de Facebookpagina van Julianapop en op www.julianapop.nl.