Vier auto’s betrokken bij ongeval Kievitstraat

1

Den Helder – Vier auto’s waren vrijdagmiddag betrokken bij een aanrijding op de Kievitstraat. De betrokken personen zijn ter plaatse nagekeken door personeel van de ambulance, maar niemand hoefde mee naar het ziekenhuis.

Door de harde klap zijn er airbags afgegaan. Omdat nekletsel voor de hand lag, zijn diverse bestuurders en inzittenden nagekeken door het ambulanceteam. Drie auto’s konden niet verder vanwege schade. Een berger kwam ter plaatse.

Het verkeer had enige hinder, omdat een rijbaan tijdelijk niet beschikbaar was.

1 REACTIE

  1. één van de wegen in DH waar als idioten gereden wordt……
    van mij mogen ze Tokkie Town volzetten met flitspalen…..

Geef een reactie (heeft u wel de spelregels gelezen?)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.