Weer autospiegels vernield in Julianadorp

10

Julianadorp – De politie maakte er onlangs al melding van, het aantal vernielingen aan auto’s in Julianadorp stijgt snel. In de afgelopen perioden werden autospiegels afgebroken, ruitenwissers vernield en meer. De afgelopen dagen was het weer raak, dit keer in Middelzand.

Een verontruste bewoner laat weten dat in de afgelopen drie weken nabij Middelzand 21 en Middelzand 31 op drie verschillende dagen spiegels van geparkeerde auto’s af zijn geslagen, inmiddels gaat het om meer dan tien kapotte spiegels. De dader is nog altijd onbekend. Volgens de bewoner gebeurt het meestal met grof geweld, want de spiegels liggen meters verderop. “Ik ben zelf al twee keer slachtoffer geweest in de voorbije twee weken. Vanmorgen (woensdag) weer overal kapotte spiegels.”

De politie meldde eerder: “Wij vragen mensen bij een heterdaad vernieling meteen 112 te bellen. Probeer dan een zo goed mogelijk signalement door te geven”. Auto vernield en nog geen aangifte gedaan? Doe het alsnog via deze link!

10 REACTIES

 1. Wat gebeurd er als hij of zij op heterdaad betrapt en op camera staat .ik zeg helemaal niets.

 2. klopt, tenzij je de dader een tik verkoopt, dan krijg je zelf een fikse boete vanwege mishandeling…..
  het is een compleet idioot land aan het worden hier

 3. RB, ik ga dit 1 keer zeggen (tegen beter weten in). Ik vind dat u zichzelf veel te serieus neemt. Opvallend vind ik de afname van reacties die er toe doen. Onder elk artikel staat RB meerdere malen.

  Iedereen heeft een ochtend, middag, namiddag, begin van de avond en late avond ritueel. Bij u bevindt zich Den Helder actueel daarin. 99,9% van wat u zegt is zinloos, niet onderbouwd, opruiend en niemand is geïnteresseerd in uw retoriek. En weet u……. U gaat straks gewoon weer door. Nog heel even en deze site is DHA die informeert en slechts RB die reageert!

 4. RB, ik ga dit 1 keer zeggen (tegen beter weten in). Ik vind dat u zichzelf veel te serieus neemt. Opvallend vind ik de afname van reacties die er toe doen. Onder elk artikel staat RB meerdere malen.

  Iedereen heeft een ochtend, middag, namiddag, begin van de avond en late avond ritueel. Bij u bevindt zich Den Helder actueel daarin. 99,9% van wat u zegt is zinloos, niet onderbouwd, opruiend en niemand is geïnteresseerd in uw retoriek. En weet u……. U gaat gewoon weer door.

   • Iedereen is RB moe. het heeft totaal geen nut meer zinvol te reageren want mevrouw heeft toch altijd commentaar of denk het beter te weten.
    Zonde, want een gezonde discussie is altijd goed voor het verbreden van visie.
    DHA laat het gebeuren.

  • Jans, dat is heel makkelijk uit te leggen, de mening van RB ligt niet op één lijn met de mening van ED en JeanPaul en iedere andere mening dan die van ED en JeanPaul mag hier niet geuit worden volgens ED en JeanPaul en ED en Jean zijn artikel 7 even vergeten en hebben liever dat andersdenkenden meteen verbannen worden…..

   • Op het eeuwige gezeur over cannabis na ben ik het bijna altijd met RB ééns. Maar of ik het er nu mee ééns ben of niet doet niet ter zake. RB mag toch gewoon een eigen mening geven. Dat houdt de discussie lekker op gang.

Comments are closed.