Werkzaamheden aan asfalt Langevliet

3

Julianadorp – Een deel van het asfalt van de Langevliet wordt binnenkort vervangen. Het betreft de hele rijweg tussen de Schoolweg en de afslag naar De Riepel (inclusief de kruising met de Van Foreestweg). Bij het tankstation zit nog een klein reparatievak, waar ook asfalt hersteld wordt.

De werkzaamheden worden in drie dagen uitgevoerd door D. van der Steen BV, in de periode van 10 tot en met 12 december. Wanneer slecht weer wordt voorspeld is het mogelijk dat de werkzaamheden uitgesteld worden. Tijdens de werkzaamheden zijn de woningen, bedrijven en gebouwen beperkt bereikbaar. De weg wordt afgesloten voor doorgaand verkeer, winkelcentrum de Riepel blijft bereikbaar via de Schoolweg en de Riepel. Naar gelang de werkzaamheden vorderen kan in overleg met de aannemer de weg worden bereden door bestemmingsverkeer.

Op 11 december wordt het asfalt aangebracht en is de hele weg afgesloten, omdat het asfalt moet afkoelen en uitharden. “Hoewel overlast niet is te voorkomen zullen wij onze uiterste best doen deze tot een minimum te beperken”, laat de firma weten.

3 REACTIES

Comments are closed.