Wie steunt het Odensehuis?

1

Den Helder – Het nieuwe Odensehuis in Den Helder is op zoek naar vrienden en sponsoren. In een Odensehuis kunnen mensen met beginnende dementie of geheugenproblemen, hun naasten en mantelzorgers elkaar ontmoeten voor ontspanning, activiteiten, informatie en het delen van ervaringen.

Het Odensehuis wordt gevestigd in het voormalige buurthuis De Overzet aan de Kemphaanstraat 24B Den Helder en is in eerste instantie één donderdagmiddag per week open voor alle deelnemers. De deelnemers wordt een veilig en warm welkom geboden, waarin ze zich prettig voelen. Daarvoor wil de stichting een passende inrichting realiseren. Voor die inrichting worden nog fondsen gezocht. Het steunen van de Stichting kan bijvoorbeeld door eenmalig een stoel te sponsoren voor een bedrag van 50 of 75 euro.

Op de website van de stichting krijgen belangstellenden een goede indruk van wat geboden wordt: http://odensehuisdenhelder.nl/. Blijvend steunen? Word dan vriend tegen een jaarlijkse minimum donatie van € 25,00. Meer mag natuurlijk altijd.

Het rekeningnummer van Odensehuis Den Helder is NL57ABNA0861198999. Bij eenmalige sponsoring graag “Stoelen” vermelden, bij een jaarlijkse bijdrage graag “Vriend” vermelden. Meer inlichtingen over het Odensehuis via 06-51110014, 06-46264719 of per e-mail via: lindarosesmit@me.com.

1 REACTIE

  1. Even de website doorgenomen van dit ‘Odensehuis’ maar het is goed dat deze oudere jongen nog in het bezit is van een goed werkende geheugen en niet gauw iets vergeet en eerst zelf bij mij eigen in beraad ga of ik dit ga steunen (als vriend of sponsor) of niet want er komen nogal wat herinneringen naar boven bij de Personen die in dit bestuur zitten en die waren niet altijd fraai en meer woorden ga ik hier dan ook niet meer aan wijden. Is mijn mening.

Comments are closed.