Win de hele maand met de gratis Regio Noordkop App!

7

Regio Noordkop, de lokale streekomroep waarin LOS Den Helder samenwerkt met RTV Noordkop (Hollands Kroon) heeft een eigen app voor IOS en Android. Deze is gratis te downloaden in de Google Play en de Apple Store. De app biedt niet alleen het actuele nieuws uit de Noordkop, maar geeft ook de mogelijkheid live te luisteren naar de radiozenders, tv te kijken, de social media te volgen, en nog veel meer.

Wie nu de Regio Noordkop App download, installeert en vervolgens in de maand november via de App een bericht aan de redactie stuurt (via het menu, kies tip de redactie), maakt de gehele maand november kans op mooie prijzen. Cadeaubonnen van lokale ondernemers bijvoorbeeld, een goed boek of een mooie bos bloemen! En het allermooiste? Je mag elke dag opnieuw meedoen en elke dag opnieuw kans maken op een prijs!

Aan het eind van de actie wordt onder alle deelnemers de hoofdprijs verloot: een gloednieuwe fiets! Download dus snel de Regio Noordkop App via de stores of scan de juiste QR code bij dit bericht.

7 REACTIES

 1. Tip de redactie staat niet in het menu van deze app. Of kan het alleen via social media?
  Misschien even duidelijk maken hoe men contact kan opnemen of een tip kan geven.

  • De app even updaten dan, want de laatste versie is afgelopen weekend in de stores gezet en daar zit de optie in, via het menu (de 3 liggende streepjes linksboven).

 2. Heb de app net gedownload Ronald op de iPad, daar kan het niet aan liggen. Zie alleen bij “Over” een contactmogelijkheid.

  • Bij mij staat het er gewoon op. Onder optie “nieuws” staat optie “tip de redactie”.

 3. wat een geneuzel….. bel de goede man als je vragen hebt….. dit is wel een heel omslachtige manier om IT assistentie te verkrijgen…..

  • Waarom maak jij je hier druk om RB, het gaat jou toch niets aan? Er werd jou ook niet om een antwoord gevraagd.

   • ik maak mij niet druk en geef ook geen antwoord, ik geef commentaar over de omslachtige knullige manier van assistentie vragen

Comments are closed.