Ybeltje Berckmoes betrokken bij nieuwe omroep

11

Den Helder – Voormalig Tweede Kamerlid (VVD) Ybeltje Berckmoes-Duindam, woonachtig in Julianadorp, start samen met journalist Arnold Karskens een nieuwe omroep: “Ongehoord Nederland”. Ook schrijver Haye van der Heyden en collega-journalist Joost Niemöller zijn erbij betrokken en samen willen ze progamma’s maken “die een stem geven aan mensen die zich ongehoord voelen door de, volgens de initiatiefnemers, eenduidige NPO”. Dat melden het AD en Nu.nl.

Ongehoord Nederland wil televisie- en radioprogramma’s maken over onder meer de bezorgdheid om migratie en “de zin en onzin” van klimaatverandering. Ook de Zwarte Pietendiscussie en een kritisch geluid naar de Europese Unie zullen volgens de initiatiefnemers aan bod komen. De oprichters van Ongehoord Nederland zeggen de steun te hebben van de politieke partijen PVV en Forum Voor Democratie, aldus Nu.nl.

Berckmoes is geen onbekende in omroepland. Zo is ze op dit moment ook voorzitter van het Programmabeleidbepalend Orgaan (PBO) van LOS Den Helder.

11 REACTIES

 1. Jammer omdat er veel mensen zijn die in die richting denken, maar waarvoor die twee te ver gaan.

  • da’s uw mening, ik kan zelf weer de groen links richting niet uitstaan, dus wat voor de een jammer is is voor de ander een fijn nieuw geluid, hopelijk worden eindelijk de mensen eens niet continue links geïndoctrineerd bij de omroepen

   • typisch links. als je niet mee gaat waaien met die linkse onzin, ben je meteen racist, nationalist etc.
    maar wel dag in-dag uit die linkse onzin over ons heen gestort krijgen via nos en npo. daar mag je niets van zeggen natuurlijk.
    wel iedere dag dat gezwam over die vluchtelingetjes aan moeten horen, de één na de andere klimaatleugen uitpoepen… dat mag wel natuurlijk.
    maar dit is eindelijk een tegengeluid. en daar kan links nogal slecht tegen. jammer dan 😉

 2. geweldig. eindelijk een echt tegengeluid in dat linkse rattennest van dat npo. dat spul hangt van vara rotzooi aan elkaar.
  die eeuwige eenzijdig linkse onzin op die npo, van publiek geld een zootje leugens aan elkaar knopen dus, moet maar eens over zijn.
  ook dat zogenaamde wnl is 1 grote d66 promoshow.
  hoop dat dit een daverend succes gaat worden…sterker nog, ik ben al lid geworden.

 3. Ik heb geen enkele fiducie en vertrouwen in Ybeltje Berkmoes die na 6 jaar zwijgen in de 2e kamer nu denkt een leuk baantje voor zichzelf te kunnen creëren. Dat wordt een VVD-PVV-FvD omroep.
  Dus nu al gekleurd. Nee dank je.

 4. Een ander geluid in ons land in hard nodig en als lid nr. 20676 is deze omroep hard op weg om zeer groot te worden. Mijn zegen hebben ze zeker.

 5. Als je zes jaar lang jezelf en anderen hebt zitten te verlochenen, op het pluche van de 2e kamer, en daar al die tijd inkomen uit hebt genoten heb je de morele plicht om er eens over te denken om de genoten onkosten-vergoeding (een kamerlid krijgt geen salaris) terug te storten. Je geeft zelf toe er niets van te hebben gebakken en je als een stuk ‘stemvee’ hebt laten gebruiken.
  En nu, met volksmenner Karskens anderen de maat nemen? U beiden laten zien dat u de ‘het volk’ niet serieus neemt.

Comments are closed.