Al vroeg kerst bij McDonald’s Den Helder

8

Kerst bij McDonald’s begint dit jaar al heel vroeg. Sinds donderdag 5 december staat voor de ingang van McDonald’s restaurant Den Helder McDrive een mega kerstboom, van maar liefst zes meter breed, twaalf meter hoog en 50.000 led lampjes.

Deze mega kerstboom is geen gewone kerstboom, maar een echte McDonald’s Kerstboom. Om het restaurant te bereiken lopen bezoekers eerst onderdoor deze mega kerstboom met gouden bogen om vervolgens het restaurant naar binnen te gaan.

“Het idee om deze mega kerstbomen neer te zetten bij aantal van mijn restaurants hangt al een tijdje in de lucht. Na een jaar van voorbereidingen is het dan vandaag gelukt om deze unieke kerstboom ook te mogen ontsteken in Den Helder, nadat ik vorige week al een vergelijkbare kerstboom en kerstbal in Alkmaar mocht ontsteken”, vertelt franchisenemer Richard Pach van zeven McDonald’s restaurants in Noord-Holland.

De hele maand december staat bij McDonald’s Den Helder in het teken van “Kerst bij McDonald’s”. Maak een foto van de kerstboom in het restaurant. Plaats de gemaakte foto onder het Facebookbericht op McDonaldsDenHelder Facebook-pagina en maak elke week kans op gratis McDonald’s producten.

8 REACTIES

 1. Grote vuilnisbakken met duizenden lampjes had een beter idee geweest met zoveel zwerfvuil rond de restaurants van Pach.

  • Al zet je duizend vuilnisbakken neer. De mensen zijn net koeien , ze laten alles achter zich vallen. Daar kan je de mac de schuld niet van geven. Je vind de rotzooi van die koeien door de gehele stad. De gemotoriseerde koeien flikkeren het gewoon uit de auto op straat. Ik heb vaak genoeg personeel van de mac gezien , die het rondom het restaurant aan het opruimen waren. Dus een beetje een aantijging die nergens op slaat.

   • deze snackbar ketens trekken ook vooral de medemens van een bepaalde bevolkingsgroep die het niet zo nauw nemen met de omgeving aan …..

    • Om het restaurant te bereiken lopen bezoekers eerst onderdoor deze mega kerstboom met gouden bogen
     .
     zelfs de tekst is aangepast aan de doelgroep…..

Comments are closed.