Auto vernield door brand op de Klipperstraat

7

Den Helder – De bewoners van de Helderse Klipperstraat werden in de nacht van dinsdag op woensdag opgeschrikt door sirenes van de brandweer en politie. Die waren uitgerukt voor een autobrand.

Het vuur was snel geblust. De schade is groot. De brandweer heeft toegang gekregen tot het voertuig door het portierraam in te slaan. De politie doet verder onderzoek. Brandstichting wordt niet uitgesloten.

7 REACTIES

 1. het is ook helemaal normaal om in de nacht de sirenes aan te zetten ipv alleen lichtsignalen
  Het is druk op de weg en de brandweer wil graag laten weten in de weer te zijn…

  • Ja want uw nachtrust is natuurlijk belangrijker dan een mogelijk gezin wat verbrand in een huis, want stel je voor dat je wakker wordt van de sirenes! In dit geval was het gelukkig maar een brandende auto waar niemand in zat.

  • Ziekelijke gedachten gang Boaz !! Je lijkt mij ook zo,n zeikerd , die commentaar levert als ze een keer komen zonder toeters en bellen, en dan zeiken dat ze sneller waren geweest als ze sirenes hadden gebruikt.

 2. Ik dacht dat je ALLEEN bij een levensbedreigende situatie tussen een bepaalde tijd ook de sirene nachts mag aanzetten,of heb ik het fout?

  • Ligt aan de melding. Als er niet bij gemeld wordt of er personen bij betrokken zijn , gaat de brandweer er van uit , dat er waarschijnlijk nog mensen in het voertuig zitten.

 3. stelletje zuren, ook lopen toeteren als een ambulancebroeder met een gewonde bezig is en niet snel genoeg aan de kant gaat voor jullie?? ……
  .
  respect voor de hulpdiensten, en hulpdiensten hebben altijd gelijk in hun doen en laten!!!!!
  .

Comments are closed.