Automobilist crasht op de binnenhaven

3

Den Helder – Een automobilist raakte in de nacht van donderdag op vrijdag de macht over het stuur van zijn auto kwijt op de Binnenhaven in Den Helder. Hij ‘parkeerde’ het voertuig hard tegen een boom. Toen buurtbewoners rond half één gingen kijken wat er was gebeurd, vloog de bestuurder een van de woningen binnen.

De snel gearriveerde politie heeft de man aangehouden en meegenomen naar het politiebureau, waar hij een aantal vragen te beantwoorden heeft. Naar verluidt is de man door de crash niet gewond geraakt. Na een twintigtal minuten is wel een ambulance op het politiebureau geweest. Of dit met dit ongeval te maken heeft is niet bekend.

De auto is een total-loss en moest door een berger van het wegdek worden verwijderd.

3 REACTIES

    • Steiger je ook van Rb. In dit geval, een boom proberen te beklimmen met een auto , is niet slim.

  1. de ambu zal wel opgeroepen zijn om het bloed van deze atleet te onderzoeken op “poolse wodka”
    dat kenteken zat er “verbazend genoeg” op….. hoor je niet vaak…. de arbeidsmigrant uit dat land en alcohol… vreemd

Comments are closed.