Begin het jaar Beter Per Meter!

1

Den Helder – Aquacentrum Den Helder daagt vanaf 2 januari de trouwe en nieuwe zwemmers uit het jaar sportief van start te gaan. In december komen de goede voornemens weer tevoorschijn. Zelfdiscipline is waar het vaak aan ontbreekt en zorgt ervoor dat na een aantal keer sporten de handdoek in de ring wordt gegooid.

Het team van het Aquacentrum wil daar een stokje voor steken door de gehele maand januari mensen te stimuleren te blijven zwemmen. “Zodra je een bepaalde routine vindt in een sportieve activiteit, dan wordt het vanzelfsprekend”, aldus een medewerker van het zwembad.

Het Aquacentrum wil van de challenge “Beter Per Meter” een jaarlijks terugkerend evenement maken. “We hopen natuurlijk dat de deelnemers het zwemmen niet beperken tot de maand januari, maar door het goede voornemen vaker komen zwemmen en daarmee lichaam en geest gezond houden. Aan het eind van de maand januari belonen we alle banenzwemmers met een certificaat. Ben je meer dan vier keer geweest, dan ontvang je een gratis entreebewijs. Daarnaast verloten we onder alle deelnemers die deelnemen aan de challenge nog eens drie vrijkaartjes.”

Meer informatie bij de receptie van Aquacentrum Den Helder.

1 REACTIE

  1. Het is niet te betalen, als je zo graag wilt dat mensen blijven zwemmen, verlaag dan de prijs voor een kaartje. Zwemcertificaat heb ik al

Comments are closed.