Flinke klapper op de Hoofdgracht

8

Den Helder – Maandagmiddag net na half zes heeft een aanrijding plaatsgevonden op de Hoofdgracht. Een auto die hard moest remmen voor een auto die uit een parkeervak vertrok is van achter aangereden.

De schade is groot. Beide auto’s konden niet verder en moesten door een berger worden afgevoerd. De auto die de reactie heeft veroorzaakt, het voertuig dat van de parkeerplek kwam, is weggereden.

8 REACTIES

 1. ik zeg niet dat het hier ook het geval is maar er wordt daar vaak erg hard gereden en als er dan niet geanticipeerd wordt op de (weers) omstandigheden zit een ongeval in een klein hoekje

 2. Weerstomstandigheden waren vandaag normaal, geen natte wegdek of iets dergelijks. Misschien voortaan even uit je bunker komen en naar buiten kijken voor je reaguurt :).

   • Ja idd best lastig, maar goed dat jij wel naar school bent geweest om mij hier op te wijzen, dikke 10! – Helaas snap ik nog niet waarom je een opmerking plaatsts over wat meestal het geval is. Kunnen net zo goed gas over afsluiten, want wie weet denkt iemand erover om hetzelfde te doen als een of andere Duitse meneer. Zeg niet dat het altijd zo is, maar zou zomaar kunnen!

 3. Er wordt hard gereden en er wordt veel gereden in Den Helder. Pak eens wat vaker de fiets. Veel minder milieu verontreiniging, minder overgewicht. Den Helder is koploper in dikke mensen en auto, scooter rijders.

  • Tegelijkertijd blijkt uit de cijfers van het CBS dat overgewicht ook het vaakst voorkomt in het noordoosten van ons land, waar tussen de vijftig en zestig procent van de mensen te zwaar is.
   In de Groningse gemeenten Stadskanaal, Vlagtwedde, Menterwolde en Oldambt wonen de meeste mensen met overgewicht, daar is meer dan zestig procent te zwaar.

   bron:CBS

 4. Ja Jacques. En van Noord Holland wonen in Den Helder in verhouding de meeste dikke mensen. Het valt niet mee.

Comments are closed.