Gewond bij aanrijding voor zebrapad

4

Den Helder – De bestuurder van een auto is maandagavond gewond geraakt bij een kop-staart aanrijding op de Middenweg in Den Helder. De aangereden auto, die stopte om een voetganger te laten oversteken, werd hard geraakt door een achteropkomende bedrijfsbus, schoot vervolgens over de middenberm en kwam tot stilstand op de andere weghelft.

De vrouw is met onbekend letsel met de ambulance meegenomen. De overstekende voetganger bleef ongedeerd.

Het verkeer werd omgeleid. Een berger kwam ter plaatse om beide voertuigen weg te halen.

4 REACTIES

  1. Ik ben ongeveer een jaar geleden bij het oversteken op dat zebrapad bijna aangereden door een auto, ook s’avonds. De auto remde net op tijd en werd daarop van achteren aangereden. Precies zoals dit ongeluk dus (alleen minder hard gelukkig). Volgens mij komt het doordat het midden van de rotonde begroeid is en slecht zicht geeft. Hardrijdende automobilisten zijn daarom op die rotonde gevaarlijker dan elders. Zie hier een wat ouder filmpje, maar wel duidelijk: https://www.youtube.com/watch?v=ZJq74Po_6hg

  2. Die pizzakoeriers rijden net als taxi chauffeurs als een stelletje idioten. Zonder uitzondering.

  3. Gelukkig rijden de NIET (pizza)koeriers en taxichauffeurs allemaal zo netjes dat ze geen ongelukken veroorzaken…..Gewoon rustig aan doen en afstand houden

Comments are closed.