IVC deelnemers naar de ijsbaan

1

Deelnemers van de Interculturele ontmoetingsochtend van het Internationaal Vrouwen Centrum binden op 18 december de schaatsen onder op de ijsbaan in de Helderse binnenstad. Deze activiteit is een initiatief van het IVC en wordt mede mogelijk gemaakt door Team Sportservice Den Helder.

De deelnemers worden voorzien van schaatsen en indien nodig een pinguïn waarmee zij een uur mogen schaatsen in de Beatrixstraat. Het IVC vindt het belangrijk vrouwen te stimuleren activiteiten buiten het IVC te ondernemen. Schaatsen past in het kader van beweging bij een gezonde levensstijl. Tegelijkertijd maken zij op deze manier kennis met de Nederlandse cultuur en tradities.

De Interculturele ontmoetingsochtend is onderdeel van de sociale activering. Tijdens de inloopochtend staat ontmoeting centraal en worden deelnemers gestimuleerd om deel te nemen aan activiteiten buiten het IVC.

1 REACTIE

Comments are closed.