Nieuwe cursussen Helderse Volksuniversiteit

0

Den Helder – Begin 2020 starten weer nieuwe cursussen en workshops bij de Helderse Volksuniversiteit. Wie wil kan kennis uitbreiden en zichzelf ontwikkelen, samen met anderen, in een prettige omgeving. In januari, februari en maart worden de cursussen gegeven in School 7 aan de Keizersgracht en op een aantal andere inspirerende locaties.

De Helderse Volksuniversiteit heeft een gevarieerd aanbod van meer dan veertig cursussen en workshops in de categorieën talen, culinair, mens, samenleving en natuur en creativiteit. Dit alles in groepsverband en in een levendige sfeer. Er zijn nog cursusplaatsen beschikbaar voor onder andere: leren mediteren, psychologie en film, compositieleer en verrassende kookworkshops.

Kijk voor meer informatie, beschikbaarheid en inschrijven op de website www.volksuniversiteitdenhelder.nl.