Opgepakt voor vernieling bij sportschool op Willemsoord

9

Den Helder – De politie van Den Helder heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag, rond 01.30 uur, een man aangehouden op Willemsoord ter zake vernieling.

De man had eerder voor problemen gezorgd binnen een horecagelegenheid. Tevens was hij duidelijk onder invloed van drank en drugs. Door de beveiliging en politie werd de man gesommeerd om weg te gaan en het terrein te verlaten.

Terwijl de man wegliep vond hij het nodig om een raam in te slaan bij een sportschool. Na een achtervolging te voet is de man aangehouden. Hij had behoorlijke verwondingen aan zijn hand opgelopen door de vernieling. Nadat hij is behandeld bij de huisartsenpost is hij voor nader onderzoek en ontnuchtering ingesloten.

9 REACTIES

 1. helemaal top die horeca op Willemsoord……
  .
  ze zouden alles behalve de toegangsweg richting horeca moeten omheinen met bouwhekken ieder weekend…..

 2. Al die overlast bewijst dat er niet nóg meer horeca naar Willemsoord moet. Bovendien denk ik dat bouwhekken de geluidsoverlast elk weekend niet vermindert.Schreeuwen, brullen, ruzies vlak onder je raam ’s nachts om 04.00 uur komt met regelmaat voor.

 3. Ja en als er weer een aanrijding op de weg heeft plaatsgevonden, dan zou de autofabriek van het desbetreffende merk hun deuren moeten sluiten

  • Nee Dirk , dat ligt aan de weg. Die moet op gebroken worden. Het ligt nooit aan Willemsoord.

  • Vroeger , in de Zwiebertjes en Bromsnorren tijd, zat er toch een bajes onder het gemeentehuis ? Gaan ze dat hier herhalen ?

  • dat hebben de huidige stappers duidelijk nodig…..
   er gaat geen weekend voorbij zonder dat Willemsoord half aan puin ligt

 4. Al die ellende hadden wij als bewoners van de binnenstad ook. Maar toen wij daar over berichtte ,waren we azijnzeikers. Net als de ellende met de coffeeshops, die worden en werden altijd gebaggataliseerd, als dat valt wel mee en een gebruiker is een tevreden mens en veroorzaakt geen rotzooi. Wel gek dan , dat niemand een shop in zijn buurt wil hebben . Zelfs de gemeente wil ze niet op Willemsoord , zo”” weinig “”””overlast geven die shops.

Comments are closed.