Pluim voor familie Leeuwerke

3

Julianadorp – De familie Leeuwerke uit Julianadorp verdient een Pluim. Zij vielen in de prijzen door mee te doen aan de landelijke campagne “Lege batterijen? Lever ze in en WIN!” van Stibat. Met de deelname bewijst de familie uit Julianadorp zichzelf en het milieu een uitstekende dienst.

Door lege batterijen in te leveren, maakt iedereen elke maand kans op mooie prijzen. De prijzen die verloot worden zijn honderd Pluim cadeaubonnen van € 25,-, twee reischeques van € 500,- en een reischeque ter waarde van maar liefst € 1000,-. Ook meedoen? Doe tien lege batterijen in een zakje samen met uw naam, adres, e-mailadres en telefoonnummer, lever deze in bij één van de ruim 25.000 inleverpunten van Stibat. Deze zijn te vinden bij onder meer supermarkten, bouwmarkten en drogisterijen. Elke maand is er een trekking uit de door Stibat opgehaalde zakjes met batterijen. Kijk voor meer informatie over de actie én de bekendmaking van de prijswinnaars op www.legebatterijen.nl.

Met de Pluim kiest de ontvanger zelf een cadeau uit de honderden bestedingsmogelijkheden, bestaande uit belevenissen, producten en goede doelen. Om zelf van te genieten of samen met vrienden en familie. Naar een attractiepark of museum bijvoorbeeld. Een workshop volgen of een dagje naar de sauna. Er zijn Pluimen in verschillende prijsklassen. Winnaars krijgen een Pluim die bij besteding € 25,- waard is.

3 REACTIES

  1. Wat een gedoe om die batterijen per 10 in een zakje in te leveren.
    Kieper de batterijen bij HVC of supermarkt in de container.
    Maar als er goede doelen zijn als inzamelpunt die deze batterijen per 10 verpakken wil ik ze daar ook wel inleveren.

  2. gefeliciteerd lever al jaren batterijen in passen inmiddels niet meer in een zakje…..

Comments are closed.