Themamiddag kanker: kinderen en ingrijpende gebeurtenissen

0

Den Helder – Inloophuis Den Helder en Noordwest Ziekenhuisgroep houden op donderdag 9 januari 2020 een thema-middag met als onderwerp kinderen en ingrijpende gebeurtenissen, voor mensen met kanker en hun naasten, en professionals die met kinderen werken. Spreker is mevrouw M. van Twillert, kindertherapeut. Er is ruim gelegenheid om vragen te stellen.

Wat vertel je de (klein)kinderen als je te maken krijgt met een ingrijpende gebeurtenis zoals een levensbedreigende ziekte? En als je hierover vertelt, welke reacties zijn dan te verwachten? Wat kun je beter niet zeggen of doen en wat juist wel? Op deze vragen wordt ingegaan.

De thema-middag wordt gehouden van 13:30 tot 15:30 uur in het Inloophuis Den Helder, Marsdiepstraat 621a (HOC gebouw), 1784 AM Den Helder. Toegang is gratis.

Aanmelden
Om deze themamiddag bij te wonen is aanmelding noodzakelijk. Belangstellenden kunnen voor informatie en aanmelding contact opnemen met het Inloophuis Den Helder, info@inloophuisdenhelder.nl of 0223 – 74 7041.

Deze bijeenkomst is de viere van een serie van acht bijeenkomsten over kanker. De bijeenkomsten staan los van elkaar en kunnen afzonderlijk worden bezocht. Bij iedere bijeenkomst is een deskundige aanwezig. Voor deze bijeenkomst is een minimum aantal van 8 personen vereist en een maximum van 25. Meer informatie over deze bijeenkomsten is ook te vinden in de agenda op onze websites www.nwz.nl en www.inloophuisdenhelder.nl.