X-Mas Shopping Night in de binnenstad

0

Den Helder – Het is komende zaterdag (21 december) weer X-mass Shopping night in de Helderse binnenstad. De winkels zijn dan geopend tot 21:00 uur. Het wordt een gezellige avond vol sfeer en vermaak voor jong en oud.

Er zijn leuke straatacts te zien door de hele stad, zoals de zingende kerstboom, een muzikaal rendier en natuurlijk de kerstman met zijn kerst-elf voor een leuk fotomoment. Speciaal voor kinderen is er ook van alles te doen; vanaf 16:00 uur gaat de Kerst Mini Express weer rijden. Kinderen kunnen gratis opstappen in de Spoorstraat bij Avanti. Kortom, te veel om op te noemen. Deze waanzinnige avond wordt mede mogelijk gemaakt door de winkeliers van de binnenstad.

Kerstsfeer
De binnenstad is in feestelijke sfeer met alle prachtige nieuwe lichtornamenten in de winkelstraten en dat maakt het extra sfeervol om tijdens de donkere dagen inkopen te doen, te genieten van de sfeerverlichting en de mooie etalages. De restaurants en de vele eetgelegenheden staan klaar met heerlijke winterse gerechten.

Op zondag 22 december is er een extra koopzondag in de binnenstad. De vaste koopzondag, op de laatste zondag van de maand, gaat ook in december gewoon door.