Afdelingen naar nieuwe plek in ziekenhuis

1

Den Helder – Deze week verhuizen bij het ziekenhuis in Den Helder de poliklinieken orthopedie, urologie en de gipskamer naar een nieuwe plek in het ziekenhuis. Ze verhuizen naar afdeling F. Dit is op de begane grond van de oostvleugel.

De poli’s urologie en orthopedie verhuizen woensdag 15 januari, de gipskamer op donderdag 16 januari. Bij de hoofdingang en ingang polikliniek staan borden met flyers met de route naar de nieuwe locatie. Ook de gastvrouwen- en heren helpen je graag op weg.

De ruimte die leegkomt, wordt in de komende maanden verbouwd voor de nieuwe afdeling acute zorg.

1 REACTIE

  1. Toch vreemd , Ik kom steeds meer stadsgenoten in het NWZ in Alkmaar tegen , die de zorg die ze nodig hebben , niet meer in Den Helder kunnen krijgen. Waar is die vechtlustige Burgemeester gebleven, die zich dood zou vechten voor ons ziekenhuis. Sinds die vertrokken is , steekt niemand van de meelopers in de gemeente raad nog een poot uit . Ze lopen liever met Visser achter de windmolentjes aan .

Comments are closed.