De Jong Assurantiën sponsor van benjamintoernooien

0

Den Helder – Elke maand is er voor de jongens en meisjes van 6 t/m 10 jaar een basketbaltoernooi. Elk team speelt dan drie wedstrijdjes. De Jong Assurantiën heeft zich als sponsor verbonden aan deze toernooien.

Zondag 12 januari was het eerste De Jong Assurantiën benjamintoernooi in de Sporthal Sportlaan. Voor het eerst deed Hoppers uit Hoorn mee. HBC uit Heerhugowaard is altijd aanwezig. De overige deelnemers zijn JBC Noorderhaven uit Julianadorp en uit Den Helder BV Noordkop en Dozy BV Den Helder. Ook al is winnen niet belangrijk de spelers en speelsters gaan altijd fanatiek om de winst. Dit toernooi wist het u8 team van Hoppers alle wedstrijden te winnen. Bij de u10 deed Den Helder 1 hetzelfde.

Het toernooi staat open voor teams uit andere plaatsen. Bij interesse kan er contact opgenomen worden met de organisatie via denhelderbasketball.nl. Het volgende toernooi is 2 februari in Julianadorp.