De Schepper beste ijssalon van het land

7

Julianadorp – Ze waren al de beste ijssalon van Noord-Holland, maar maandag is De Schepper uit Julianadorp ook uitgeroepen tot de beste van Nederland. Dat werd bekendgemaakt tijdens het Award Festival van de Nederlandse Horeca Prijzen.

Alweer zes seizoenen is de ijssalon open en elk jaar krijgen ze meer klanten. “Onze beloning is natuurlijk al die mensen die ons weten te vinden en weer terugkomen”, aldus ijskoning Peter. Samen met zijn echtgenote Rachelle is het elk zomerseizoen weer keihard werken om heerlijk ijs te maken voor alle klanten. Die inzet werd in november al beloond met de titel “beste ijssalon van Noord-Holland” en nu dus ook met de landelijke titel.

De Nederlandse Horecaprijzen werden georganiseerd in samenwerking met Horeca Netwerk, Gastronomie, Horeca Vizier, Studio’s Aalsmeer, de DJ’s van Radio 538, Schweppes, Foodclicks, Koffietje.nl en Duchess. De organisatie van de verkiezing was in onafhankelijke handen van Vote Company. Deze specialist in verkiezingen faciliteert bijvoorbeeld ook de AD Publieksprijs bij de Musical Awards, de Shopping Awards en de KVK Innovatie Top 100.

7 REACTIES

    • Wij gingen in de 70 er jaren al ‘szondags met de kinderen een ijsje halen in de ijssalon van meneer Laan en zijn vrouw Jopie. Het verrast mij te lezen dat de salon nog steeds bestaat. Ze hadden toen heerlijk ijs. Meneer Laan was onze buurman aan de Vliestroomlaan. Helaas veel te jong overleden.

  1. Ja George… Laan heeft ook heerlijk ijs maar bij “de Schepper” betreft het de categorie “Italiaans” ijs!

  2. Gefeliciteerd. Echter houden wij het bij Ijs paradijs in de Beatrixstraat. Smaken verschillen gelukkig

  3. Hou nu toch eens op met die onzin. Het AD is niet voor niets gestopt met die nationale smaaktesten, zoals de haringtest, friettest en oliebollentest. Een “KEURslager”, ook zoiets!

  4. Dit is natuurlijk onzin. Redelijke kwaliteit en weinig ijs voor een hoge prijs. Er zijn honderden betere ijssalons in Nederland zoals Toscana. Niks ten nadele van deze ijssalon en de eigenaren. Maar de uitslag klopt niet.

Comments are closed.