Getuigen gezocht van geweld op Julianaplein

1

Den Helder – De recherche doet onderzoek naar een geweldsincident op het Julianaplein in Den Helder, waarbij een 29–jarige man gewond raakte. Zaterdagavond kreeg de politie in Den Helder de melding dat een man een ernstige verwonding zou hebben opgelopen na een conflict. Bij aankomst van de politie bleek een man, een 29-jarige IJmuidenaar, een flinke verwonding aan zijn rug te hebben opgelopen: hij werd meegenomen met de ambulance en naar het ziekenhuis gebracht.

De politie heeft een onderzoek ingesteld naar dit geweldsincident en onderzoekt wat de toedracht is geweest.

De politie heeft al wat mensen gesproken, maar is nog op zoek naar mensen die mogelijk getuige zijn geweest en nog niet met de politie hebben gesproken. Deze mensen wordt verzocht contact op te nemen met de recherche via tel.nr. 0900-8844. Liever anoniem uw informatie delen? Dat kan via Meld Misdaad Anoniem: tel.nr. 0800-7000

1 REACTIE

Comments are closed.