Kunstzin weer op Nieuwjaarsconcert Julianadorp

0

Julianadorp – Kunstzin doet zondag 12 januari traditiegetrouw weer mee aan het Nieuwjaarsconcert van de commissie O2 in de ontmoetingskerk op het Loopuytpark. Het Fanfare-orkest, onder leiding van Aad Kloos en de Melodisch slagwerkgroep onder leiding van Paul Rodewijk, vermaakt het publiek na de pauze met een leuk repertoire aan muziek.

Met muziek uit bekende Musicals, klassiekere werken tot de hedendaagse pop neemt Kunstzin iedereen mee op een muzikale reis. Met een spetterende toegift als einde is voor deze Julianadorper vereniging 2020 weer begonnen. Tevens neemt Wilma Waard, Maestro 2019, nog een keer plaats voor het orkest, met een medley van de musical “Joseph and the amazing technicolor dreamcoat”.

Het nieuwjaarsconcert start om 14.30 uur en de toegang is gratis.