Nieuwe ronde van JouwSportProject

0

Den Helder – Het JSP biedt verenigingen de kans hun tak van sport onder de aandacht te brengen bij leerlingen van het basis- en voortgezet onderwijs, volwassenen, senioren, g-sporters en aangepast sporten. Een kans om inwoners van Den Helder met de vereniging kennis te laten maken. Meedoen is simpel: kies activiteiten/lessen binnen de vereniging en bied die aan via de website van Team Sportservice Den Helder.

Verenigingen kunnen hun tak van sport aanbieden voor jong en ‘oud’: van jeugd tot volwassenen en senioren. Niet alleen leerlingen van het basis- en voorgezet onderwijs de gelegenheid geven om kennis te laten maken met de (sport)vereniging, maar echt iedereen die graag kennis wil maken met een nieuwe of andere sport naar keuze.

Verenigingen die aan het JSP meedoen, bieden maximaal vier activiteiten/lessen voor de jeugd en twee voor volwassenen aan, die elk vier weken achtereenvolgend plaatsvinden. De enige voorwaarde is dat de lessen worden gegeven door een gediplomeerd of ervaren trainer. Kijk binnen de vereniging bij welke lessen de meeste behoefte is aan nieuwe leden. De lessen vinden bij de vereniging plaats in de periode van 2 tot en met 29 maart 2020.

Team Sportservice verzorgt alle promotie én verwerkt alle aanmeldingen van nieuwe enthousiaste sporters. De kinderen/deelnemers die aan de lessen meedoen zijn doorgaans zeer enthousiast. Misschien zijn de nieuwe deelnemers na de vier lessen wel zo enthousiast geworden dat ze lid willen worden bij de vereniging. Een kans op meer leden én een goede promotie voor de vereniging.

Inschrijven verenigingen
Verenigingen kunnen zich tot 23 januari inschrijven via de speciale inschrijfwebsite. Op die website plaatst Sportservice ook het aanbod waaruit deelnemers kunnen kiezen. Zorg voor een avg-proof foto die geplaatst kan worden bij het aanbod. Ga naar https://denhelder.inschrijventeamsportservice.nl/ en schrijf de vereniging in.